PROGRAMUL OPERATIONAL SECTORIAL CRESTEREA COMPETITIVITATII ECONOMICE
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Proiect: "CENTRU INTEGRAT DE SERVICII ON-LINE: COMERT ELECTRONIC SI RELATII CU CLIENTI"
co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala
AXA PRIORITARA III - "Tehnologia informatiei si comunicatiilor pentru sectoarele privat si public"
DOMENIUL MAJOR DE INTERVENTIE 3 -"Sustinerea e-Economiei"

Obiective

Proiectul urmărește să asigure creşterea eficienţei economice a companiei prin valorificarea corespunzătoare a potenţialului pieţei on-line şi reorganizarea activităţii comerciale cu ajutorul unei soluţii IT moderne de comerţ electronic şi management al vânzărilor.

Pentru a atinge acest obiectiv, proiectul își propune să conducă la:

- Reorganizarea modului în care se desfăşoară activitatea de vânzări în cadrul S.C. AltFactor S.R.L. prin introducerea unei soluţii IT integrate de comerţ electronic şi management al vânzărilor;

- Implementarea unei soluţii performante de comerţ electronic care să ofere un cadru adecvat pentru realizarea şi managementul vânzărilor on-line, în vederea satisfacerii clienţilor şi creşterii performanţelor economice ale firmei;

- Eficientizarea procesului decizional în activitatea de vânzări şi marketing prin reorganizarea datelor şi a fluxurilor de informaţii dinspre şi către piaţă cu ajutorul unei soluţii IT dedicate.

Stiri


Lansare eduMagazin


AltFactor are placerea sa va anunte lansarea eduMagazin, cel mai nou magazin on-line dedicat micilor invatacei!
Din 9 mai va poftim in lumea invatatului cu zambetul pe buze! Intrati in eduMagazin!
La adresa www.edumagazin.ro , copii, parintii si cadrele didactice vor gasi software educational si documentare de la cei mai prestigiosi realizatori, jocuri educative si materiale informative pe gustul fiecaruia.
eduMagazin propune un mod interesant de invata, utilizand calculatorul si televizorul cu masura si folosindu-le ca instrumente didactice, nu doar ca parteneri de joaca.